Formulari de cerca

Jornada "FÒRUM PATRIMONI. VALÈNCIA " de l'Institut Universitari de Restauració del Patrimoni de la Universitat Politècnica de València.
Llombai participa en la Jornada "FÒRUM PATRIMONI. VALÈNCIA " de l'Institut Universitari de Restauració del Patrimoni de la Universitat Politècnica de València. "FÒRUM PATRIMONI. VALÈNCIA "és un espai de diàleg al voltant del patrimoni cultural valencià entre algunes de les principals institucions públiques que vetlen per la seua protecció, conservació, difusió, foment, investigació i acreixement, i municipis representatius de la província de València, a fi de compartir mirades i perspectives al respecte i estrènyer llaços de col·laboració i cooperació.
27/09/2018
Llombai participa en la Jornada "FÒRUM PATRIMONI. VALÈNCIA " de l'Institut Universitari de Restauració del Patrimoni de la Universitat Politècnica de València.     "FÒRUM PATRIMONI. VALÈNCIA "és un espai de diàleg al voltant del patrimoni cultural valencià entre algunes de les principals institucions públiques que vetlen per la seua protecció, conservació, difusió, foment, investigació i acreixement, i municipis representatius de la província de València, a fi de compartir mirades i perspectives al respecte i estrènyer llaços de col·laboració i cooperació.   La jornada preveu la presència de representants del Ministeri de Foment, la Generalitat Valenciana i la Diputació de València com a ponents. Cadascuna de les institucions esmentades tractaran sobre els programes d'ajudes per a la conservació i restauració del patrimoni cultural que les respectives institucions ofereixen i les seves properes convocatòries. Així mateix, els representants dels municipis assistents - alcaldies i regidories de patrimoni i cultura d'una selecció de municipis valencians - participaran activament i disposaran d'un torn de paraula, a més d'intervenir en el debat programat.   Llombai introduirà el patrimoni més rellevant que tenim, les  actuacions de restauració que hem fet i quins projectes futurs a desenvolupar i els reptes que ens esperen.    
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31