Formulari de cerca

Connectat a l'ajuntament mitjançant el WhatsApp
L'Ajuntament de Llombai llança un nou servei per la comunicació del ban mitjançant l’aplicació WhatsAPP disponible per a diferents sistemes operatius per a telèfons intel·ligents, com ara Android, IOS o Windows Phone, entre altres.
13/12/2017

 

 

Mitjançant l’opció de difusió que ofereix el servici de WhatsAPP, es farà arribar a tots els veïns i veïnes el ban diari, emergències, incidències o comunicacions. Aquesta ferramenta servirà per a tindre una comunicació rapida, àgil i sense cap cost per als llombaïns i llombaïnes.

 

Normativa del servei:

L’Ajuntament no utilitzarà els números de telèfon que obtinga com a resultat de l’ús d’aquesta ferramenta per a comunicacions que no s’hagen demanat explícitament amb aquest formulari de registre i posterior confirmació. En tot cas, l’Ajuntament fa explícit el seu compromís d’utilitzar les dades obtingudes per aquest sistema únicament per a la finalitat per a la qual l’usuari les haja proporcionades. No s’emmagatzemaran dades de geolocalització dels usuaris.

 

El servei i l’alta a la llista de difusió de l’Ajuntament són gratuïts. No així el cost de l’App “WhatsAPP” que comporta un cost anual per part del respectiu proveïdor o l’ús de dades mòbils que, en ambdós casos, són a càrrec de l’usuari.

 

És imprescindible tenir instal·lat l’APP per poder utilitzar aquest mitjà de comunicació amb l’Ajuntament.

 

L’Ajuntament de Llombai, serà l’administrador del servei. Naix amb la pretensió d’oferir informació sobre agenda, esdeveniments i serveis públics.
S’adreça a tots els veïns i veïnes que desitgen rebre la informació procedent del consistori.

 

En el servei Llombai al WhatsAPP únicament es rebran missatges emesos per part de l’Ajuntament de Llombai.

 

Els usuaris no podran remetre missatges al servei de WhatsAPP de l’Ajuntament de Llombai. L’enviament de missatges a l’Ajuntament podran suposar la baixa automàtica per part de l’administrador del servei.

 

L’Ajuntament de Llombai podrà enviar informació als usuaris de dilluns a diumenge, de 8 h del matí a 21h. En el cas de tractar-se d’una informació d’urgència o especial interès es remetrà en el moment que siga oportú.

 

L’Ajuntament no garanteix la correcta difusió dels missatges pels usuaris i en cap cas, els danys que aquesta redifusió puga ocasionar.

 

La normativa es podrà adaptar a la renovació tecnològica del servei i a les circumstàncies que el seu funcionament requerisca. En tot cas, els canvis de la normativa seran comunicats als usuaris.

 

De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les dades personals que ens facilite mitjançant el missatge de WhatsAPP per gestionar l’alta en el servei de comunicació, seran incorporades a un fitxer sota la responsabilitat de l’Ajuntament de Llombai, amb la finalitat de mantenir-lo informat sobre la nostra agenda, els esdeveniments i serveis públics oferts.

 

L’enviament del missatge d’alta al servei Llombai al WhatsAPP amb les seues dades personals, suposa l’acceptació de les condicions del servei, el tractament de les seues dades i l’enviament de comunicacions electròniques. Complint amb les exigències de l’article 20 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.

 

Podrà revocar el consentiment prestat, enviant un missatge amb la paraula clau BAIXA el qual comportarà la baixa del servei. I exercir els seus drets d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició mitjançant un escrit al registre d'entrada del propi consistori.

 

Vosté es compromet a notificar qualsevol variació en les dades facilitades, especialment, en cas de canvi de número de telèfon mòbil que afecte a la recepció de les comunicacions electròniques sol·licitades.

 

Finalment s’informa que aquest sistema està fonamentat en WhatsAPP i que el seu ús implica l’acceptació de les condicions d’ús de WhatsAPP.

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31