Formulari de cerca

Salutació de l'Alcalde

Diu l’Himne de Llombai entre altres estrofes:

 

"Llombai la meua terra, Llombai la meua llar………….

Jo voldría que ma vida no tinguera un altre lloc on pasar les alegries i les penes oblidar."  
   

 

Seria molt difícil descriure millor el sentiment i la passió que ens evoquen estes paraules a tots els qui hem nascut a Llombai o hem passat un temps ací en el transcurs de les nostres vides.

 

El caràcter acollidor i generós dels llombaïns i les llombaïnes fa molt més fàcil traslladar el seu encant a qui ens visita i poder gaudir de tots els seus atractius, entre els quals subratllem: els seus tres paratges naturals, el seu important patrimoni cultural amb l’església, el claustre i el celler de l’antic convent de Santa Creu, fundat per Sant Francesc de Borja; la torre àrab d’Alèdua; les festes patronals a Sant Antoni Abad i la seua ermita del segle XVII; la nostra indústria artesana de la pell; o la nostra encara predominant agricultura, que ens regala el deliciós aroma de la flor de taronger en Primavera o el roig brillant dels kakis a la Tardor.

 

Ens teniu a tan sols 25 quilòmetres de València, a la comarca de la Ribera Alta, esperant-vos amb els braços oberts perquè pogueu disfrutar de la nostra hospitalitat. I no oblideu la nostra excel·lent gastronomia amb el seu arròs al forn, la paella amb cigrons, l’olla o els increïbles mostatxons.

 

Vingueu, segur que tornareu moltes més voltes.

 

Una cordial salutació,
               
Anselmo Cardona Puig
 

 

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30